Arrangement

Kveldsarrangement & helgekurs hos Sjelevarme.

Her tilbys forskjellige grupper fra energilesning, maling, kreativitet og meditasjon. Det blir lagt ut arrangement fortløpende, så følg med. De legges også ut på facebook Sjelevarme for de som følger meg der. Velkommen med 🙂

Arrangement

Energimaling for hjemmebruk søndag 25.Oktober 2020 13.00-18.00

Velkommen til en dag hvor du lærer om maling som kreativ egenterapi.
Å male er en god metode for å uttrykke de følelser og den energien som gjerne er vanskelige å sette ord på, men som likevel trenger å få komme ut.
Når man maler uttrykker man seg på en helt annen måte, man bruker farger og bevegelser for å bearbeide følelser og man kommer i kontakt med den fysiske kroppen. Det skaper forandringer og bidrar til å åpne opp den energien man føler har satt seg fast.
Dette kurset vil gi deg verktøy til hvordan du kan bruke maling på ark/lerret hjemme som en del av din egen utvikling og prosess. Det handler ikke om motiver, eller hvordan disse maleriene ser ut, men kun om bevegelse og uttrykk for følelser. Vi vil også se på hvordan vi kan se på maleriene etterpå, energien som ligger i det og dermed forstå mer av hva som foregår i oss.

Søndag kl.13.00 – 18.00
Det blir satt av pause til en luftetur midt på dagen. Benytt ringeklokke Markeveien alternative senter. 3 etg. Malingen blir sittende på puter på gulvet, så hvis du trenger bord eller tilrettelegging, gi en lyd om det i forkant.
Pris kr. 1100 inkl maleutstyr og ark til bruk under kurset.
Påmelding via vipps sjelevarme. Navnet ditt kommer sammen med betalingen.
Kursavgiften kan enten betales i sin helhet ved påmelding eller man betaler ett depositum på 500kr.
Velkommen!

Veiledet meditasjon.

Under denne meditasjonen trenger du kun å lytte til ordene mine og lar deg selv følge med inn i meditasjonslandskapet. Dette er en intuitiv veiledet meditasjon som skapes i møtet med gruppens energi og behov, og temaene blir dermed forskjellige hver gang. Her skal man bare lytte i tillitt til ordene og hengi seg 🙂 Å meditere i gruppe er ofte enklere enn å sitte hjemme alene, og det kan være en god øvelse til å starte din egen praksis. 2 timer varighet/400kr.

Malegrupper

På malegruppe begynner vi med en guidet meditasjon hvor vi kommer i kontakt med temaet for kvelden. Vi samler opp energien og går rett ifra meditasjon til malingen. Her handler det om å uttrykke seg i farger og former, bevege og forløse energi fra kropp og sinn, og åpne opp for nye frisk energi. Det handler altså ikke om å skape perfekte bilder, men å uttrykke seg kreativt med den hensikt å forløse energi.
Etter at vi har malt ser vi på bildene, hva som har blitt utrrykket og hva vi kan hente ut av det.

Vi sitter på gulvet på puter mens vi maler. Bord kan arrangeres ved kontakt på forhånd.Pris kr.400 inkl. ark og malesaker, te/snacks. Velkommen!

Velkommen til en kreativ stund.

%d bloggers like this: