Behandlinger

IMG_0114Sjelevarme tar sikte på å være en hjelpende hånd på veien til å forstå deg selv og hvordan dine tanker, følelser og kropp påvirker hverandre. Noen ganger kan det være en tilstand man sitter fast i, andre ganger en følelse som ikke forsvinner uansett hvor mye man har satt ord på det og noen ganger trenger du hjelp til å lytte til det kroppen forsøker å fortelle deg. Det benyttes healing, meditasjon og en intutiv forståelse av hva som skal til og hva energien din forteller.  Her fokuseres det på å få en bedre kontakt og forståelse av seg selv, og et nytt perspektiv på egen helse. Alt for å få en bedre flyt i kropp & sjel.

 Bestill time

Energiflyt

Energiflyt;  Dette er en time for når du føler det er noe spesifikt du vil jobbe med, for å forstå og forandre. Det kan være både fysisk eller emosjonelt, et område som man ønsker bevegelse og utvikling i. Dette er en intuitiv metode hvor jeg hjelper deg å sette ord på det som oppleves som problematisk gjennom energien som formidles. Å kontakte kropp, følelser og finne ut av hvilke holdninger som finnes i fundamentet er en viktig del av å begynne å forstå og bevege på energien. Det vil åpne opp for nye perspektiver og ny forståelse. Det vil hjelpe at du kommer åpen og ærlig, og klar for utvikling.
Noen timer er det størst fordel med samtale med bevissthet og kropp og energi, for å skape bevegelse. Andre ganger kombineres det med healing. Vi ser hva som passer best hver gang og jobber etter intuisjonen. Alt er fokusert på å forløse og skape flyt i energien
Ha tålmodighet med denne prosessen i deg selv, da det gjerne er områder som har sittet i kropp og sinn over lengre tid og kan ha fordel av en mild tilnærming.
Pris 1 time kr.600.  //  1,5 timer  800 kr.  Bestill time

Healing

Healing: Denne timen fokuserer på healing som spirituell metode. Vi snakker litt i forkant av og etterpå selve healingen. Jeg vil åpne opp for de mest positive energier som aller best kan hjelpe deg akkurat nå. Det du trenger er å stille med et åpent sinn og villighet til å la meg få lov til å hjelpe. Denne healingen er intuitiv basert og det skjer et møte mellom våre egne energier og healingen. Noen mennesker er åpne og har lett for å ta imot, mens andre er mer private og vil ikke vise like mye i begynnelsen. I min erfaring kan man ikke vite hvilket forhold man har til healing og hvilken intuitiv tillitt man har til det, før man opplever energiene på kroppen. Fokuset i denne timen er å ta imot og skape bevegelse hvor det er behov i kroppens energibaner. La deg selv hvile og slippe taket. Det åpnes opp for å invitere inn de energier som aller best kan tilføre positiv energi og så jobbes det på forskjellige punkter etter intuisjon. Under selve healingen ligger du på benk med teppe på, og åpner opp for å la bevegelsene skje.
Varighet 1 time 10 min // 700kr. Bestill time

Reiki

En time Reiki er for de dagene der du tenker at du vil bare ta imot, det har vært mye i det siste og du har ikke lyst å snakke om noe. Du kommer inn, legger deg på benken og tar imot Reiki healing på 14 punkter på kroppen. Alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte energien. Etterpå henter jeg et glass vann til deg og du kan bruke den tiden du trenger på å samle deg i stillhet.

Reiki er en internasjonal healingteknikk som ble startet av Mikao Usui (1865–1926) i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi (1880 – 1940) og Hawayo Takata (1900-1980). I dag finnes det millioner av mennesker over hele verden som benytter reiki; intelligent universell livsenergi. Reiki er satt sammen av stavelsene Rei og Ki. På Mikao Usuis tid ble Reiki oversatt med sjelsenergi eller åndelig energi. Ki eller qi kjenner du kanskje fra før fra teknikker som Qi-gong, Tai-chi – fra akupunktur og akupressur – eller kampsport. Ki betyr universell livsenergi, og den vil stimulere punkter på din kropps energibaner. Reiki vil balansere din energi og gå dit det trengs mest i kroppen.

Varighet 50min // pris 450kr.

Bestill time

Hypnoterapi:

CBT hypnoterapi er basert på kognitiv terapi og retter seg i hovedsak mot tanker, holdninger og avspenning. Hypnose er en endret bevissthetstilstand hvor man blir mer mottagelige for positive forslag, mens du fremdeles opplever at du er bevisst. Det kan sammenlignes med tilstanden man er i når man faller bort i tanker eller dagdrømmer, hvor man fremdeles er bevisst men ikke fokusert på omgivelsene.

Første time vil bli benyttet til kartlegging av hva du ønsker å jobber med og vi vil gjennom samtale finne fram til fokuspunktet for behandlingen, slik at jeg kan skreddersy en form som passer for deg til neste time. Vi vil også gå igjennom ulike avspenningsteknikker og enkle meditasjoner. Avspenning og meditasjon er en viktig del av hypnose,  da dette gjør det enklere å få kroppen til å slappe av og ta imot nye positive forslag. Under en hypnose ligger du avslappet mens du lytter til mine instruksjoner, og denne typen hypnose er altså rettet mot tanker, holdninger og positive forandringer. Du vil huske hva som blir sagt, men samtidig være i en tilstand hvor de positive forslagene vil synke dypt ned i deg.

Du vil få med deg avspilling av selve hypnosene, slik at du kan lytte på de selv hjemme imellom timene og dermed forsterke effekten av den.

Pris 3 individuelle timer 1800.

Bestill time

%d bloggers like this: