Behandlinger

IMG_0114Sjelevarme tar sikte på å være en hjelpende hånd på veien til å forstå deg selv og hvordan dine tanker, følelser og kropp påvirker hverandre. Noen ganger kan det være en tilstand man sitter fast i, andre ganger en følelse som ikke forsvinner uansett hvor mye man har satt ord på det og noen ganger trenger du hjelp til å lytte til det kroppen forsøker å fortelle deg. Det benyttes healing, meditasjon og en intutiv forståelse av hva som skal til og hva energien din forteller.  Her fokuseres det på å få en bedre kontakt og forståelse av seg selv, og et nytt perspektiv på egen helse. Alt for å få en bedre flyt i kropp & sjel.

 

Energiflyt

Energiflyt;  Dette er en time for når du føler det er noe spesifikt du vil jobbe med, for å forstå og forandre. Det kan være både fysisk eller emosjonelt, et område som man ønsker bevegelse og utvikling i. Dette er en intuitiv metode hvor jeg hjelper deg å sette ord på det som oppleves som problematisk gjennom energien som formidles. Å kontakte kropp, følelser og finne ut av hvilke holdninger som finnes i fundamentet er en viktig del av å begynne å forstå og bevege på energien. Det vil åpne opp for nye perspektiver og ny forståelse. Det vil hjelpe at du kommer åpen og ærlig, og klar for utvikling.
Noen timer er det størst fordel med samtale med bevissthet og kropp og energi, for å skape bevegelse. Andre ganger kombineres det med healing. Vi ser hva som passer best hver gang og jobber etter intuisjonen. Alt er fokusert på å forløse og skape flyt i energien
Ha tålmodighet med denne prosessen i deg selv, da det gjerne er områder som har sittet i kropp og sinn over lengre tid og kan ha fordel av en mild tilnærming.
Pris 1 time kr.700.  //  1,5 timer  875 kr. 

 

Healing

Healing: Denne timen fokuserer på healing som spirituell metode. Vi snakker litt i forkant av og etterpå selve healingen. Jeg vil åpne opp for de mest positive energier som aller best kan hjelpe deg akkurat nå. Det du trenger er å stille med et åpent sinn og villighet til å la meg få lov til å hjelpe. Denne healingen er intuitiv basert og det skjer et møte mellom våre egne energier og healingen. Noen mennesker er åpne og har lett for å ta imot, mens andre er mer private og vil ikke vise like mye i begynnelsen. I min erfaring kan man ikke vite hvilket forhold man har til healing og hvilken intuitiv tillitt man har til det, før man opplever energiene på kroppen. Fokuset i denne timen er å ta imot og skape bevegelse hvor det er behov i kroppens energibaner. La deg selv hvile og slippe taket. Det åpnes opp for å invitere inn de energier som aller best kan tilføre positiv energi og så jobbes det på forskjellige punkter etter intuisjon. Under selve healingen ligger du på benk med teppe på, og åpner opp for å la bevegelsene skje.
Varighet 1 time 10 min // 750kr.

 

Reiki

Reiki er en internasjonal healingteknikk som ble startet av Mikao Usui (1865–1926) i Kyoto, Japan. I dag finnes det millioner av mennesker over hele verden som benytter reiki og det blir sett på som en universell livsenergi. Reiki er satt sammen av stavelsene Rei og Ki oversatt med sjelsenergi eller åndelig energi og den vil stimulere punkter på din kropps energibaner. Reiki vil balansere din energi og gå dit det trengs mest i kroppen.

En time Reiki er for de dagene der du kun trenger å ta imot ny energi. Du kommer inn, legger deg på benken og tar imot Reiki healing gjennom at jeg holder hendene på 8 punkter på kroppen etter tur . Alt du trenger å gjøre er å slappe av og nyte energien. Etterpå henter jeg et glass vann til deg og du kan bruke den tiden du trenger på å samle deg i stillhet.

Varighet 45min // pris 550kr.

 

Kreativ terapi med maling & skriving for å bevege energi og følelser: se egen side i menyen.

 

 

 

 

%d bloggers like this: