Bokutgivelser

Kreativitet og skaperkraft, fantasi og lek, har vært viktige ressurser i mitt liv. Etter årevis og med hundrevis av timer tilbragt med skriving og maling, så har det resultert i de to første bøkene i en trilogi. Romanene handler om både kjærlighet og sjelevenner, om spirituelle opplevelser og indre bevegelser, og ikke minst handler de om selvutvikling og reisen som starter når man følger de store spørsmålene som kan oppstå i livet. Romanene er en blanding av biografi og fiksjon, og lærerne langs veien er en blanding av fysiske mennesker og åndelige samtaler. Håper du liker dem!

(ps: I en begrenset periode har jeg paperback utgaver på kontoret som kan kjøpes, 250kr første bok og 350 kr for annen bok.
De kan også sendes i posten.)

Del 1: En backpackers dagbok trilogi

Verden åpner seg

Verden åpner seg er første bok i trilogien En backpackers dagbok. Historien tar oss med inn i backpackerenes rike og livet som reisende, mellom Norge og verden. Romanen åpner i det vår erfarne backpacker befinner seg på Waikiki Beach på Hawai, hvor det gode livet i backpacker-nasjonen omfatter henne. Det er først når hun drar til Maui at ting begynner å forandre seg, for på denne øyen føles det så merkelig annerledes ut og hun treffer et menneske som er ulikt noen hun har møtt tidligere.

Kjøp som ebok

Eller paperback

Del 2

Langs veien

Langs Veien er andre bok i romantrilogien En backpackers dagbok. Historien tar oss med videre på reisen, drevet av en søken etter svar på de uforklarlige hendelsene som har inntruffet. Langs veien handler om motet til å være annerledes, om å hengi seg til reisen og ikke minst handler den om menneskene langs veien og fellesskapet blant de som søker det som er annerledes.

Kjøp som ebok og paperback