Energimaling

Privattimer

Energimaling for hjemmebruk

Velkommen til en dag hvor du lærer om maling som kreativ egenterapi.
Å male er en god metode for å uttrykke de følelser og den energien som gjerne er vanskelige å sette ord på, men som likevel trenger å få komme ut.
Når man maler uttrykker man seg på en helt annen måte, man bruker farger og bevegelser for å bearbeide følelser og man kommer i kontakt med den fysiske kroppen. Det skaper forandringer og bidrar til å åpne opp den energien man føler har satt seg fast.
Dette kurset vil gi deg verktøy til hvordan du kan bruke maling på ark/lerret hjemme som en del av din egen utvikling og prosess. Det handler ikke om motiver, eller hvordan disse maleriene ser ut, men kun om bevegelse og uttrykk for følelser. Vi vil også se på hvordan vi kan se på maleriene etterpå, energien som ligger i det og dermed forstå mer av hva som foregår i oss.

Privatkurs 2,5 timer varighet/ 1100 kr.
Privatkurs 2-4 venner. 3,5 timers varighet. 2500kr totalt
Malingen blir sittende på puter på gulvet, så hvis du trenger bord eller tilrettelegging, gi en lyd om det i forkant.
Benytt timebestilling for å booke tid.

Energimaling privattime.

Under denne privattimen kan du selv velge tema for malingen f.eks en følelse, en relasjon, en tilstand , eller vi kan benytte intuitivt tema. Vi starter med en meditasjonen hvor du kun trenger å lytte til ordene mine og lar deg selv følge med. Vi går rett fra meditasjon til maling. Etter det der vi på energien i bildet og tolker den. Deretter tar vi en ny runde maling på energien som er satt i bevegelse, før vi avslutter.
1,5 timer varighet/750kr inkl.utstyr. Ved en ekstra person 250kr ekstra.
Bookes på vanlig timebestilling. Send melding i tillegg hvis ekstra person eller hvis man har et spesifikt tema i tankene.

Malegrupper generell info

På malegruppe begynner vi med en guidet meditasjon hvor vi kommer i kontakt med temaet for kvelden. Vi samler opp energien og går rett ifra meditasjon til malingen. Her handler det om å uttrykke seg i farger og former, bevege og forløse energi fra kropp og sinn, og åpne opp for nye frisk energi. Det handler altså ikke om å skape perfekte bilder, men å uttrykke seg kreativt med den hensikt å forløse energi.
Etter at vi har malt ser vi på bildene, hva som har blitt utrrykket og hva vi kan hente ut av det.

Velkommen til en kreativ stund.

%d bloggers like this: