Healingmassasje

Healingmassasje er en varsom og intuitiv form for massasje som er utviklet i samspill med healing hvor berøring og trykk har blitt en naturlig del av prosessen. Massasjen tar sikte på å varsomt bringe deg tilbake til kroppen og oppnå dyp hvile. Gjennom en kombinasjon av varsomme strøk og lett trykk, samt tilføring av healingenergi er massasjen designet for å tilby avspenning og hvile for kropp og sinn. Ved benyttelse av ulike eteriske oljer vil den valge oljens egenskaper bidra til å skape velvære og flyt i energien. Velkommen skal du være.

Healingmassasje for rygg-og nakke: En varsom og avslappende kombinasjon av healing og rygg/nakke massasje med eteriske oljer. Her skal alt roes ned og spennes av. Pris 450kr/30min

HealingMassasje for kvinner :  En massasje for hvile, anti-stress og avspenning. En intuitiv og avslappende helkropps massasje med eteriske oljer. Det benyttes varsomme, rolige, strøk som skal få kropp og sjel til å lande. En balanserende healing blir tilført kroppen basert på de punkter hvor intuisjonen forteller at kroppen trenger det. Her skal alt roes ned og kroppen skal få slappe godt av. Balsam for kropp og sjel.
Pris: 1 time 750kr // 90 min. 950 kr.

 Bestill time

%d bloggers like this: