Healingmassasje

Healingmassasje er en varsom og intuitiv form for velværemassasje med oljer. Den er fokusert på energien og varsomme strøk er en naturlig del av prosessen. Massasjen tar sikte på å varsomt bringe deg tilbake til en god kontakt med kroppen og oppnå dyp hvile. Gjennom en kombinasjon av rolige strøk og lett trykk, samt tilføring av healingenergi på utvalgte områder er massasjen designet for å tilby avspenning og hvile for kropp og sinn. Ulike eteriske oljer vil bidra til å skape velvære og flyt i energien. Velkommen skal du være.

Healingmassasje for rygg-og nakke (for alle): En varsom og avslappende kombinasjon av velvære massasje for rygg/nakke massasje med eteriske oljer og varsomme bevegelser i 30min, etterfulgt av 15min healing på ryggen. Her skal alt roes ned og spennes av. Pris 600kr/ 45min (30min ryggmassasje + 15 ren healing)

HealingMassasje for kvinner :  En massasje for hvile, anti-stress og avspenning. En intuitiv og avslappende helkropps massasje med eteriske oljer. Det benyttes varsomme, rolige, strøk som skal få kropp og sjel til å lande. En balanserende healing blir tilført kroppen på flere punkter underveis. Her skal alt roes ned og kroppen skal få slappe godt av. Balsam for kropp og sjel.
Pris: 1 time 850kr // 90 min. 1100 kr.

 Bestill time

%d bloggers like this: