Healingmassasje

Nyttårstilbud 2021 – 20% avslag på første time i Januar. Bestill som vanlig og betal tilbudsprisen til vipps sjelevarme eller rabatten trekkes fra når du betaler med kort etter timen. Gjelder kun healingmassasje. Velkommen til time.

Healingmassasje er en varsom og intuitiv form for massasje hvor berøring og lange strøk er en naturlig del av prosessen. Massasjen tar sikte på å varsomt bringe deg tilbake til en god kontakt med kroppen og oppnå dyp hvile. Gjennom en kombinasjon av varsomme strøk og lett trykk, samt tilføring av healingenergi på utvalgte områder er massasjen designet for å tilby avspenning og hvile for kropp og sinn. Ulike eteriske oljer vil bidra til å skape velvære og flyt i energien. Velkommen skal du være.

Healingmassasje for rygg-og nakke: En varsom og avslappende kombinasjon av healing og rygg/nakke massasje med eteriske oljer. Her skal alt roes ned og spennes av. Pris 600kr/ 45min (30min ryggmassasje + 15 ren healing)

HealingMassasje for kvinner :  En massasje for hvile, anti-stress og avspenning. En intuitiv og avslappende helkropps massasje med eteriske oljer. Det benyttes varsomme, rolige, strøk som skal få kropp og sjel til å lande. En balanserende healing blir tilført kroppen basert på de punkter hvor intuisjonen forteller at kroppen trenger det. Her skal alt roes ned og kroppen skal få slappe godt av. Balsam for kropp og sjel.
Pris: 1 time 850kr // 90 min. 1100 kr.

 Bestill time

%d bloggers like this: